HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Zöld Pont - Orosháza

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2009. február 10-i ülésén azt az álláspontot alakította ki, hogy dohányzásmentes övezeteket, ún. zöld pontokat lenne célszerű kialakítani a város közterületein. 2009. május 1-jével „kampányt” indított útjára a Mi-Értünk Prevenciós és Segítő Egyesület, melynek célja a dohányzás, mint szenvedélybetegség megismertetése és tudatosítása, ezzel együtt pedig az egészség-és környezettudatosabb magatartás kialakítása.

Címkék

50 ok (1) adóemelés (1) agy (1) allergia (1) allergia és cigi (1) álmatlanság (1) aluljáró (1) alvás (1) alzheimer (1) animáció (1) asztma (2) bajorország (1) barack obama (1) beköszönő (1) biorezonancia (1) bkv (1) bőr (1) büntetés (1) charlie majom (1) cigaretta (4) cigaretta legenda (1) cigi (6) cigisdoboz (3) cigi es a nők (2) csempészés (1) csökkent (1) csoport (1) dohány (1) dohányfüst (1) dohányfüstmentes világnap (2) dohánytermelés (3) dohánytermesztés (3) dohányzás (42) dohányzas (1) dohányzás és allergia (1) dohányzás és hollywood (1) dohányzás hatása (3) dohányzó csimpánz (1) duke egyetem (1) egészség (10) elektromos cigi (3) elektromos pipa (1) elhízás (1) élmény (1) elrettentő felirat (1) ensp (1) eredmény (1) érzések (2) euromonitor (1) extrém (1) facebook (1) fagerström (1) feljelentős (2) fiatalok (2) fiatal dohányos (1) finn (1) fizikai aktivitás (1) flash mob (1) foci (1) függőség (1) füst (2) füstszűrő (1) generáció (1) gyártás (1) gyerekek védelme (1) gyiök (3) gyógynövény (1) gyümölcsös (1) help (1) híres (1) hitek/tevhitek (2) hogyan készül (2) hollywood (1) illatos (1) illemszabályok (3) intelligencia (1) intézmény (1) intolerancia (1) ipsos (1) kalkulátor (1) kampányfilm (1) káros (3) kiegészítő termékek (1) kísérlet (1) kórház (1) korlátozás (1) kormány (1) kutatás (23) lakáskocsma (1) lázadás (2) leszokás (18) magány (1) marlboro (1) matrica (1) megálló (1) megszüntetés (1) megtakarítás dohányzás (1) mentolos cigi (1) mnsza (1) nagymama (1) nemdohányzó (1) nemdohányzók (1) nikotin (4) nikotintapasz (1) nők (1) növény (1) oltás (1) öngyújtó (1) öngyújtós mobil (1) otthon dohányzás (1) pályázat (1) parlament (1) passzív dohányzás (9) rákkeltő cigaretta (1) röviden tömören (1) saját (2) segítség (1) sodort cigi (1) spórolás a cigin (1) sport (3) szabad (1) szag (1) szenvedélybetegek (1) szerbia (1) szervezet (1) szigorítás (4) születés (1) születési súly (1) szülő (1) szünet (1) tábla (1) tájékoztatás (1) tatabánya (1) terápia (1) terhes (1) terhesség (1) teszt (3) tévhit (1) tilalom (7) tipp (2) történelem (2) törvény (2) törvényjavaslat (1) unoka (1) usa (4) változás (2) veszély (1) vicc (1) videójáték (1) vitamin (3) vízipipa (1) zavaró (3) zöld pont (2) zsebhamutál (1)

Kontra

Friss topikok

A program felelőse

A trendi dohányzás többe kerül

2010.01.07. 15:35 zoldpont

Mindig mondjuk, hogy az a fene bagó, ennyibe és annyiba kerül. De, hát ez van. Aztán emelik az árát egy darabig megálljuk, hogy nem szívunk többet, majd szépen visszakúszik a cigaretta mennyiség az emelés előttire, illteve a 2-3-4 emelés előtti mennyiségre.

De nem szabad elfeledkezni az apró kiegészítőkről sem! Vannak szép hamutálak, melyeket lehet ajándékozgatni, vasárolgatni. Léteznek kis "kabalák" a cigisdobozra, hogy ne lásd, hogy lassul a spermád vagy hogy a cselekvéseddel épp "eteted a rákokat". No és az sem mindegy mivel gyújtasz rá.

Szóval a hamutál.

A választék igen széles. A kalocsai mintástól a koponya alakúig minden megtalálható, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, szülinapra vagy csak egy utazásból hazatérve ajándékozhatsz az alkalomnak megfelelő "hamvedret". Kicsit Gombóc Artúrosan mondva: van lecsukható, van kézzel készített, van mókás , van diszkrét, van zsebben hordható, van álló, van autónak álcázott vagy épp Che Gevaras. A sort meg folytathatnánk napestig. Ha már megvetted az ideális kiegészítőt, akkor sem vagy még a design ördögi körének a végén, mert hát azért hozzá tartozik a dohányzáshoz egy szag. Van aki tűr, de van akit zavar. Jóvendéglátóként mondjuk ha jönnek hozzád akkor használhatsz hamutál illatosítót. (6 féle illtaból kiválaszthatod, melyikkel szeretnéd palástolni káros szenvedélyed termékét.)
 

Na, de hogy hamuzz, először meg kell gyújtanod a cigit.

Előfordulhatott már az is, hogy promós nőktől szereztél, tök jó, alkalmi csomagolással ellátott bagót. Ha így volt, akkor a minimum, hogy volt mellé egy kis ajándék. Pl.: "öngyuszi".

Itt is kimeríthetetlennek tűnik a választék. Szerintem nincs olyan hobbi a világon, amely még nem öntött volna formát öngyújtó képében.

Ez alapjába véve nem is baj, csak a figyelmet szerettem volna ezzel a poszttal felhívni arra, hogy minden "vacakkal" elárasztanak minket. Nem azt mondom, hogy én sose vettem vagy veszek utólag fölöslegesnek tűnő dolgot, dolgokat, de azért ügyelek arra, hogy ne húzzanak le.

A divat nagy úr.

S marad is egészen addig, amíg nagyon sok embernek érdeke, hogy a sok kiegészítőt, és egyébként felesleges dolgot "jó áron" eljuttassa a célcsoportnak. Ha dohányzol, és kényelmes megoldást is szeretnél, valahol egyértelmű, hogy a gyújtó az elmaradhatatlan. No de biztos megér ezreket egy olyan példány amin vetkőzős nő van, vagy a kedvenc férfi énekesed? Esetleg kiadnál egy havi kábeltévé szolgáltatás árának megfelelő összeget egy Hello Kitty - s hamutálnak?





 

 Millió dolog van tehát amit megvehetsz ha füstölöghetnéked van, és ez rendjén is van. Ám nem árt odafigyelni az árakra - természetesen szem előtt tartva azt, mennyi van a zsebedben rá - és arra is, hogy mennyire fontos az adott kiegészítő. Zárszóként pedig ezzel kapcsolatban szóljon egy (talán) közismert reklám szövege: "Többet ésszel, mint pénzzel!"

Okos és takarékos füstölgést mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: cigisdoboz kiegészítő termékek

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldpont.blog.hu/api/trackback/id/tr531502658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása